torek, november 29, 2005

Retarded?

Včasih počnem nerazumljive reči... primer: kot ponavadi smo šli danes na malico v TUŠ. Ravno ko smo hodili mimo Bulldoga (barček v sosednji bajti) zagledam na vrhu kupa snega moder USB ključek (oko sokolovo!), ga zagrabim in ga porinem sodelavcu v roke "na tle maš". I mean WTF? A sem jst normalen? Izkazalo se je da gre za Transcendov JetFlash 1GB ključek, ki seveda deluje vendar nima pokrovčka (who cares?). Ain't I a good samaritan?!

6 Comments:

At 30/11/05 09:04, Anonymous Anonimni said...

če ni bil ključek od sodelovalca, potem bi pravi samaritan, nabil v okolici kak letak "najden 1Gb ta-pa-ta ključek. lastnik naj se javi sem-in-sem. dokaz avtorstva pa bomo izvrševali tako-in-tako". Če pa je bil nov, bi ga lahk tudi meni ponudil. he he

 
At 1/12/05 09:21, Blogger Mayhem said...

G. Owca, če se tisto "microsoftovec" nanaša name te prosim da se vzdržiš etiketiranja, ker me ne poznaš. Samo zato, ker delam z Microsoftovim prog. jezikom še ne pomeni da sem microsoftovec. O etiki pa s tabo ne bom razpravljal.

 
At 1/12/05 09:28, Anonymous Anonimni said...

Owwwca ti si debil tko da se raje vzdrzi komentarjev ...sicer pa po kolicini (vecinoma) brezveznih komentarjev opazam da mas prevec prostega casa ... porabi ga na kaksen bl kreativen nacin (samomor mogoce [tle mas primere kako:http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=manly_suicide] ...svet bo vesel)

 
At 1/12/05 10:29, Blogger Centrifuzija said...

UUU, fantje so se razvneli.

Jaz bi pa gladko vzela USB ključek in se ne bi niti malo sekirala. Če bi bile na njem shranjene kakšne kontaktne in na videz pomembne vsebine, bi človeka kontaktirala - zaradi vloženega dela, ne zaradi kjučka.

 
At 1/12/05 10:58, Anonymous Anonimni said...

o.www.ca + ostali,

post se je nanašal zgolj na definicijo samaritanstva. če je robinhoodovski sindrom zajet v samaritanstvu, potem naj se spremeni moj pogled na svet.

 
At 2/12/05 13:43, Blogger Mayhem said...

Aja, še to.. tisti ključek je bil čist prazen :)

 

Objavite komentar

<< Home