torek, november 29, 2005

Kraja

Po dolgem času sem se odpravil na dobri stari Lemon64 in na prvi strani videl reklamo za knjigo On The Edge. Ker me zanima vse povezano z 8-bitniki iz otroštva sem šel pogledat. In kaj vidim? Moj wallpaper predelan in objavljen na strani (gre za modro slikco na desni pod tekstom ORDER)! Verjetno mi ni treba posebej razlagat, da brez dovoljenja! Napisali niso niti kdo je avtor. Hate-mail je že na poti in zdej čakam odgovor...

9 Comments:

At 30/11/05 06:54, Blogger Vesna said...

Hmmm... Modre slikce več ni tam...

Zdaj je zelena...

Je hatemail že učinkoval?

 
At 30/11/05 20:52, Blogger Mayhem said...

Vesna, modra.. zelena.. sej je vseglih ;) No ja, res vleče na zeleno :)

Tisto ni tipkovnica, je kar kompleten C64.

 
At 30/11/05 21:23, Blogger Mayhem said...

Ha! Očitno je mail zalegel. Raje kot, da mi pošljejo zastonj izvod knjige in napišejo kdo je avtor, so zamenjali slikco. Verjetno so tud to kje ukradli :P

 
At 1/12/05 09:24, Blogger Mayhem said...

@owca: Ne, ne vidim kako se počuti zakoniti lastnik ključka, ker je ključek izgubil, torej mu ga nisem ukradel (glede na lokacijo najdenega ključka bi lahko sklepal tudi recimo da ga je nekdo vrgel skozi okno). Ti verjetno vse kar najdeš takoj neseš na policijo? Yea, right.

Finders keepers - losers weepers!

 
At 1/12/05 09:27, Anonymous Anonimni said...

Owwwca ti si debil tko da se raje vzdrzi komentarjev ...sicer pa po kolicini (vecinoma) brezveznih komentarjev opazam da mas prevec prostega casa ... porabi ga na kaksen bl kreativen nacin (samomor mogoce [tle mas primere kako:http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=manly_suicide] ...svet bo vesel)

 
At 1/12/05 13:01, Blogger Mayhem said...

Tutifruti, tudi tebe bi prosil, da komentarje držiš na neki civilizirani ravni tj. brez zmerjanja. Hvala.

 
At 1/12/05 15:13, Anonymous Anonimni said...

Mayhem ne tecnari clovek je debil in tako sem mu tudi povedal. Glede ravni obnasanja ... mas v svojih postih dovolj kletvic/grdih besed, da se mi ni potrebno opravicevati poleg tega pa ti lahko v tvojih odgovorih po drugih blogih lahko poiscem ko si nekoga oznacil za idiota/debila ali kaj podobnega oz. kaksno podobno zmerjanje ..... tako da STFU oz ce hoces zbrisi moj odgovor(kar te bo sicer naredilo despotskega blog-Nazija) .... misel dneva -> ne pricakuj od drugih tistega kar ne delas sam!!

 
At 1/12/05 15:41, Blogger Mayhem said...

Ne spomnim se, da bi kdaj užalil konkretno osebo? Mar sem?

Če sem iskren mi je bilo všeč, da si se postavil na mojo stran (če sem prav razumel). A kljub temu nočem da bi se komentarji spremenili v bojno polje kjer se boste/bomo kregali.. zato ti dam samo delno prav! ;) In ne, ni mi všeč da mi kažeš moje napake, ma očitno včasih rabim tudi to :)))

 
At 2/12/05 00:51, Anonymous Anonimni said...

fair enough mayhem sej tisti debil se je znasel tam bl po napaki ker navadno ce hocem koga zajebavat/uzalit uporabim kaksen dosti bol subtilen nacin ... tko da sry ker sm pisal stvari ki niso v zvezi s postom sam me je raz....u ta "atention whore" (mislim da vsi vemo koga mislim) aja pa sry se 1x ce sm spet zabluzu ;)

 

Objavite komentar

<< Home